Опитен екип с доказани резултати

 

Години опит

Доволни клиенти

Счетоводители

Кои сме ние:

Ние сме специализирано дружество за счетоводни услуги, данъчни и осигурителни консултации. С нашата дейност, отдаваме цялото си внимание и опит в счетоводните услуги на микро, малки и средни предприятия. Съобразили сме цени, условия и отговорности с приемливи предложения за счетоводство и консултации.

Избирайки Ни ще получиш личен счетоводител, верен и отговорен партньор за твоето счетоводство  ,на когото можеш да се довериш и да разчиташ с чувство за сигурност.

Ние знаем какво е необходимо за стартирането, развитието и успеха на всеки един бизнес. Коректността, качеството и професионализмът са само част от нашите приоритети, към които се стремим и успяваме да постигнем в обслужването на нашите клиенти. Стараем се да изградим и поддържаме с тях дългосрочни и ползотворни партньорства, с което да осигурим спокойно развитие на бизнеса им. Успехът на нашите клиенти е и наш успех!

Ще решим проблема ти, ще дадем съвет и заедно ще излезем от тежки ситуации на финансово затруднение. Ти ще получиш гаранция за абонаментно счетоводно обслужване с възможност да ти върнем парите, ако не си доволен от услугата. За да спестиш време и средства ти предлагаме и онлайн месечно абонаментно счетоводство.

Екип:

Ивелин Станоев

Управител

София

Натали Иванова

Счетоводител

Бургас